برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

وزیر آموزش و پرورش در مجلس حاضر شد

وزیر آموزش و پرورش در مجلس حاضر شد لایحه بودجه، رتبه بندی معلمان مهرآفرین و بازگشت به کار معلمان حق التدریس از موضوعاتی بود که با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاونانش در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۱۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، رضا حاجی‌پور در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون آموزش مجلس، با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرروش و معاونان وی برای بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، گفت: یکی از مسائل مطروحه در نشست امروز مساله اجرای قانون رتبه بندی معلمان برای معلمان مهرآفرین از تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ بود که نظر رسمی معاونت حقوقی مجلس در نشست امروز در حضور وزیر آموزش و پرورش قرائت شد بنابراین رتبه بندی معلمان باید برای مهرآفرینان از تاریخ ذکر شده اجرا شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ادامه داد: مساله بازگشت به کار معلمان حق التدریس رد شده در آزمون که مورد مخالفت سازمان اداری و استخدامی بود نیز یکی دیگر از موضوعات مطروحه در نشست امروز بود.

حاجی پور تصریح کرد: افزایش اعتبار برای پرداخت حق و حقوق و همچنین ترمیم دستمزد نیروهای خدماتی یکی دیگر از موارد مطرح شده در نشست امروز بود.

وی اضافه کرد: کمیسیون آموزش در پی ایجاد منابع جدید برای آموزش و پرورش بوده و تا اعتبارات آموزش و پرورش افزایش مناسبی داشته باشد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار